Maitokuljetus

Aaro oli ottanut tehtäväkseen kantaa maitotonkat henkilökunnan koteihin. Tonkat tuotiin tolppaan lähelle Honkala-nimistä keltaista puutaloa, mistä Aaro toimitti ne eteenpäin. Sunnuntaisin Aaro kävi maatilalla pelaamassa korttia henkilökunnan miesten kotona.

Joskus pikkupojat näkivät, kun Aaro pysähtyi kesken retkensä. Hän laittoi tonkat maahan ja kävi tielle pitkäkseen. Sitten hän alkoi vapista rajusti. Kun tilanne meni ohi, hän otti tonkat ja jatkoi matkaa.

Aarolla oli epilepsia, jota tuolloin nimitettiin kaatumataudiksi. Epileptikkoja hoidettiin laitoksissa vielä 50-luvulla, kun taudin syystä ei ollut vielä tietoa eikä siihen ollut lääkitystä. Aaro oli lisäksi sotasiirtolainen eikä senkään takia voinut lähteä sairaalasta. Hän asui sairaalassa kuolemaansa asti ja hänet on haudattu Rauhaan.